Masthead header

”Du lyckades fånga oss från vår bästa sida och skapa en otroligt varm känsla i bilderna”. Så skrev en av mina brudar till mig efter deras bröllop. Själv känner jag mig oerhört glad och priviligerad att få vara med om en så viktig dag i brudparets liv. Det är fantastiskt att få vara med om,  att se glädjen och lyckan. Pirret i magen innan vigseln som vänds till glädjeyra efteråt. Kramen från syrran och morfar som fäller glädjetårar…

Jag brukar fråga vad brudparet mest längtar till under sin bröllopsdag, och förutom vigseln, brukar det vara att träffa sina nära & kära för att ha en fest tillsammans med dem man tycker om, och hylla kärleken. Ögonblicken under en bröllopsdag är viktiga att hålla kvar i minnet, och jag är glad att få vara den som hjälper till med den biten. Det är verkligen ett hedersuppdrag att få vara bröllopsfotograf.

Vad skulle ni önska få dokumenterat under er bröllopsdag? Skriv ett mejl till mig info@annanygard.se och berätta. Det finns fortfarande några tider kvar för bröllopsfotografering under 2015.

Bröllopsfoto Göteborg, Skärgårdsbröllop, Marstrand, Grebbestad bröllop, Anna Nygård

Jag tror inte jag är ensam om det. Den där fantastiska lyckokänslan som kommer när det är vår. Alla små tecken till en början och sen kommer det… blad och knoppar. Jag som är helt blomtokig blir rusigt överlycklig när det närmar sig körsbärsblom. Lite senare lika galen när azaleorna & rhododendron börjar blomma i Botaniska trädgården. Eller när de första rosorna slår ut i Trädgårdsföreningen så finns det ingen hejd på lyckan…

Fast så lång har vi inte kommit än, nu är det körsbärsblomstid på ingång och första trädet som slagit ut såg jag igår i Slottsskogen. Ljuvligt!

Jag bjuder er här på två av bilderna från min & Sandras session för två vårar sen. Ta till vara på våren alla! Ut och njut!

foto, göteborg, körsbärsblom, fotograf, bild,

Jag har hört ryktats om att vitsippor skådats. Det är säkert inte många vitsippor som kommit än,  men snart! Jag längtar efter att sitta i en glänta i solen, i ett vitsippshav…

Det ska bli roligt att fotografera barn ute bland vitsippor även denna vår… det blir verkligen fina stunder i skir grönska! Tänk dig bilder på de bästa du vet bland vitsippor, på väggarna därhemma… Vitsippstiden är på gång under en rätt kort period, så kom ihåg att boka din fotografering i tid!

Barnfoto, Vitsippor, foto Göteborg

 

Malin & Martin vigde sig borgerligt i Göteborg, därefter tog brudparet och deras gäster färjan över till Styrsö för bröllopsmiddagen på Pensionat Skäret som ligger i Göteborgs skärgård. Jag passade på att fotografera brudparet på färjan ut till ön. Det blev en dag full av värme och glädje… Tänk att det snart gått ett år!
Bröllopsfotograf Göteborg, Anna Nygård, Pensionat skäret bröllop,

Våren, våren, våren! Alltså hör ni mitt jubel?  Jag tycker så mycket om den. Just nu syns krokusarna blomma i Göteborgs trädgårdar när jag promenerar förbi…  Även snödroppar och snöklockor. Jag börjar så smått längta efter rhododendron- och azaleablomningen i Botaniska trädgården och efter rosa körsbärsblom i stan. Och i mitt huvud pågår funderingar om vilka luktärtssorter som ska planteras i år. Jag är nämligen galen i luktärter. Och det har redan börjat klia i fingrarna inför årets luktärtssådd. Jag undrar om det är fler än jag som tycker om att så blommor? Har ni några favoriter som ni bara måste så varje år?

På tal om blommor, så är det här en av de vackraste brudbuketterna jag träffat på!

Bröllopsfotograf Göteborg, Fotograf Göteborg,

Bild från bröllopsfotografering i trakterna kring Våmhus & Bäcka Herrgård i Mora kommun.