Bröllopstårta med design av bruden

Bröllopsfotograf Rättvik, fricks konditori rättvik, bröllopstårta,Gudomlig bröllopstårta gör bröllopsfotografen lycklig 😉

Jag har varit bröllopsfotograf länge nu och haft lyckan att föreviga många brudpar vid det här laget. Något som de flesta av mina brudpar brukar ha med under dagen är förstås bröllopstårta! Till sin bröllopstårta valde Erik & Anna  chokladmousse och hallon under ett täcke av vit marsipan. Under täcket gömde sig även en härlig karamellchokladsås. Eftersom jag älskar choklad blev det här en av mina egna absoluta favoriter. Smaken var gudomlig. Fricks konditori i Rättvik lyckades fantastiskt bra, mums. Brudparet (figuren) på tårtan är för övrigt designat och tillverkat av bruden själv, visst är tårtan vacker!

Jag minns att sena kvällen var ljum och skön. Inne i bystugan åts det tårta som aldrig förr och från andra sidan dalälven spelade Pink Floyd. Min tårtbit var vidunderligt god, den smakade fantastiskt efter en lång dags bröllopfotograferande.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *