Den bästa presenten till mamma

 

mors dag

Tillfälle att fira mamma

Sol ute, sol inne och sol i mitt sinne. Snart är det mors dag och det är ett perfekt tillfälle att få fira sin mamma lite extra. Själv är jag i Göteborg och får fira min lite på avstånd. När jag var yngre och frågade mamma vad hon önskade sig så har det hänt att hon sagt “snälla barn”. Eftersom jag är världens snällaste ska jag skicka henne en selfie på mig i morsdagspresent. ? För er andra som är klokare och ännu snällare än så, tipsar jag om att boka in en härlig stunds fotografering hos mig. Jag tror nämligen att alla mammor önskar sig fina bilder på sina barn.  Jag har även presentkort, perfekt att använda för en kommande barn- och familjefotografering.

Önskar alla härliga mammor en underbar dag!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *