En gullig kommentar!

Häromveckan fick jag en så härlig kommentar på bloggen, som gjorde mig glad!

”Har hittat din sida genom bröllops på fb och måste bara säga att jag blev så glad! Du har fantastiska bilder! Älskar din redigering och bildspråk. Fina färger och snygga porträtt! Fin stil har du! Har bläddrat igenom många sidor innan jag skrev nu! Är mycket glad över att ha hittat dig! Ska fortsätta följa dig så klart då jag gillar din stil och den faktiskt är riktigt ovanlig nu när de flesta följer slaviskt modet med oskarpa, okontrasterade bilder!”

Kommentaren fick jag av gulliga Annelie – fotograf som driver A´la foto i Östergötland. Hon har ett alldeles eget sätt att bildbehandla, färgrikedomen flödar härligt och hon målar verkligen fram sina bilder i sin bildbehandling av dem.

Jag blev så glad av hennes fina ord och de värmde verkligen!

Här länkar jag till några av Annelis bilder. Eftersom jag själv älskar katter vill  jag gärna visa några bilder på hennes små charmtroll.

http://alafoto.se/blogg/?p=12415

http://alafoto.se/blogg/?p=15909

http://alafoto.se/blogg/?p=16742

Hoppas ni tycker om de här kattbilderna lika mycket som jag!

Annelie är dock inte bara kattfotograf! Precis som jag gör hon bröllopsfotograferingar, älskar katter och så har jag läst att hon sjunger jazz. Tre gemensamma intressen, lite extra kul.

En vacker dag vill jag höra dig sjunga, Annelie 😉

 

 

 

 

 

 

Katten ovan suktade efter fläskkött under en grillkväll i somras.
Satte sig på första parkett bland vindruvorna och sniffade…

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hi there

Social

About

Pellentesque eleifend, magna non condimentum luctus, diam magna aliquam sem, vel porta diam turpis sit amet ipsum. Maecenas malesuada commodo magna.

Featured Posts

Categories

Archives

Menu